Liittyminen

Liittyminen edellyttää uusilta rakennuksilta rakennusluvan ja vanhoilta rakennuksilta rakennustarkastuksen harkinnan mukaan toimenpideluvan.

Liittämiskohtailmoituksessa selvitetään kiinteistön vesijohdon, jätevesiviemärin sekä hulevesiviemärin paikat ja korkeustasot.

Liittämiskohtailmoituksen saa Nokian Vesi Oy:ltä
Jari Matilainen | 040 140 4207
Joonas Hallinen | 040 140 4203

Liittämiskohtailmoitusta varten tarvitsemme kiinteistön osoitteen ja kiinteistötunnuksen, omistajien nimet, laskutusosoitteen (liittämiskohtailmoitus on maksuton, mutta tarvitsemme tiedon jo valmiiksi) sekä puhelinnumeron, johon esimerkiksi häiriötiedotteet voi tarpeen tullen lähettää. Tilaamalla liittämiskohtailmoituksen liittyjä antaa luvan henkilötietojensa keräämisen ja käsittelyyn tietosuojaselosteen mukaisesti (tietosuojaseloste_asiakasrekisteri).

Ilmoitus liitetään rakennuslupaan ja KVV-suunnitelmiin.

Ennen sopimuksen tekoa liittyjä toimittaa vesijohto- ja viemärisuunnitelmat tarkastettavaksi rakennusvalvontaan. Sopimus tulee olla tehtynä ennen kuin kiinteistölle voi tilata johtojen tai vesimittarin kytkentää. Jo suunnitteluvaiheessa kannattaa tutustua vesimittarin vaatimaan tilaan, jotta mittarin asentaminen kiinteistöön onnistuu ongelmitta: Vesimittaritilan vaatimukset

Sopimusta tehdessään liittyjä saa liittymis- ja tonttijohtojen rakentamismaksulaskun.

Myös haja-asutusalueella, Nokian Veden toiminta-alueen ulkopuolella, tapahtuvan rakentamisen yhteydessä on otettava yhteyttä Nokian Veteen.