Käynnissä olevat hankkeet

Tällä hetkellä käynnissä olevia työkohteita:

Harjuniitty

Harjuniityn uuden asuinalueen kunnallistekniikan rakentaminen.

Maatialankatu

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy saneeraavat Maatialankadun katurakenteet ja kunnallistekniikan. Työn toteuttaa ulkopuolinen urakoitsija, joka vastaa työmaa-aikaisesta tiedottamisesta.

Työt aloitetaan kesäkuussa 2023 ja työ valmistuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Työstä tulee olemaan merkittävää haittaa alueella liikkumiselle.

Maatialantie vaihe 2

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy saneeraavat Maatialantien katurakenteet ja kunnallistekniikan välillä Maatialankuja-kadun pää. Työn toteuttaa ulkopuolinen urakoitsija, joka vastaa työmaa-aikaisesta tiedottamisesta.

Työt aloitetaan toukokuussa 2023 ja työ valmistuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Työstä tulee olemaan merkittävää haittaa alueella liikkumiselle.

Tervasuo

Tervasuon uuden asuinalueen kunnallistekniikan rakentaminen. Työn urakoi Nokian kaupunki.

Haavistontie

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy saneeraavat Haavistontien katurakenteet ja kunnallistekniikan Plenskantien ja Porkanperän välillä. Kaupunki rakentaa kevyen liikenteen väylää ja samassa yhteydessä Nokian Vesi Oy saneeraa vesijohdot, jätevesiviemärit ja hulevesiviemärit

Työn urakoi Nokian kaupunki ja se valmistuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Työstä tulee olemaan merkittävää haittaa alueella liikkumiselle.