Käynnissä olevat hankkeet

Tällä hetkellä käynnissä olevia työkohteita:

Harjuniitty

Harjuniityn uuden asuinalueen kunnallistekniikan rakentaminen.

Maatialankatu

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy saneeraavat Maatialankadun katurakenteet ja kunnallistekniikan. Työn toteuttaa ulkopuolinen urakoitsija, joka vastaa työmaa-aikaisesta tiedottamisesta.

Urakka on valmistunut vesihuollon osalta pintojen viimeistelytöitä lukuun ottamatta, jotka tehdään kesällä 2024. Työstä tulee olemaan merkittävää haittaa alueella liikkumiselle.

Tervasuo

Tervasuon uuden asuinalueen kunnallistekniikan rakentaminen. Työn urakoi Nokian kaupunki.

Annilankatu

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy saneeraavat Annilankadun katurakenteet ja kunnallistekniikan Paimenpolun ja Ketolanmäenkadun välillä. Kaupunki rakentaa kevyen liikenteen väylää ja samassa yhteydessä Nokian Vesi Oy saneeraa vesijohdot, jätevesiviemärit ja hulevesiviemärit.

Työn urakoi Nokian kaupunki ja urakka valmistuu vesihuollon osalta kesän 2024 aikana. Työstä tulee olemaan merkittävää haittaa alueella liikkumiselle.

Pinsiöntie

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy saneeraavat Pinsiöntien katurakenteet ja kunnallistekniikan välillä Kyyninkatu-Penttilänkatu. Työn toteuttaa ulkopuolinen urakoitsija, joka vastaa työmaa-aikaisesta tiedottamisesta.

Työt aloitetaan kesäkuussa 2024 ja työ valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä. Työstä tulee olemaan merkittävää haittaa alueella liikkumiselle.

Hautamoision eteläosa, vaihe 2

Nokian kaupunki ja Nokian Vesi Oy jatkavat Hautamoision kaava-alueen kunnallistekniikan rakentamista Penttilänmäentiellä, Satulatiellä, Mäenpääntiellä ja Hakavuorentiellä. Työn toteuttaa ulkopuolinen urakoitsija, joka vastaa työmaa-aikaisesta tiedottamisesta.

Työt aloitetaan heinäkuussa 2024 ja työ valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä. Työstä tulee olemaan merkittävää haittaa alueella liikkumiselle.