Vikailmoitukset

Talousveden keittokehotus Maatialantiellä on ohi

Maatialantiellä Turuntien liittymän ja Maatialankujan välisen osuuden kiinteistöjä (osoitenumerot 32 – 41, 43 ja 45) koskenut talousveden keittokehotus on ohi. Vettä voi käyttää normaalisti ruuanlaittoon ja juomavetenä.

Mikäli vedessä on värivirhettä, kannattaa vettä juoksuttaa runsaasti ennen käyttöä.

Tiedustelut puh. 040 … jatka lukemista

Suojaa vesimittari jäätymiseltä

Vesimittari hajoaa herkästi jäätyessään. Parhaiten ehkäiset vahinkoja pitämällä vesimittaritilan lämpimänä ja eristämällä mittarin. Vahingon sattuessa kustannukset kuuluvat kiinteistön omistajalle, joten suojaamalla säästyt paljolta harmilta.

Häiriötilannekartta

Näet tältä kartalta vesihuollon toimintahäiriöt, kuten ilmoitukset vuodoista ja vedenjakelun katkoksista.

Sähkökatkoihin varautuminen

Huoltovarmuuskriittisenä toimijana Nokian Vesi Oy on varautunut sähkökatkojen aiheuttamiin häiriötilanteisiin, mutta jokaisen asukkaan on hyvä varautua vedenjakelun häiriöihin myös itse. Tiedotamme sähkökatkojen aiheuttamista vedenjakelun häiriöistä mahdollisimman hyvin, mutta äkillisissä katkoksissa tiedottaminen ei aina ole heti mahdollista. Tällöinkin häiriötilanteista tiedotetaan kuitenkin … jatka lukemista

Toimi oikein: maskit sekajätteeseen

Nokian Vesi Oy haluaa osaltaan muistuttaa ihmisiä, että näin koronakriisin aikana ajankohtaiset kertakäyttöiset maskit ja kuituliinat kuuluvat sekajätteeseen, eivät luontoon, kadulle tai wc-pönttöön.