Paikkatietokäsittelijän kesätyö

Nokian Vesi Oy on Pirkanmaalla toimiva Nokian kaupungin omistama vesihuoltolaitos. Asukkaita toiminta-alueellamme on yli 30 000 ja työntekijöitä meillä on 37. Nyt haemme

Kesätyöntekijää paikkatietokäsittelijän tehtäviin

Paikkatietokäsittelijän keskeisiä tehtäviä ovat verkostojen kartoitustehtävät, verkostotietojärjestelmän ylläpito sekä tiedon hallinta. Käytössämme on KeyAqua-verkkotietojärjestelmä, Leica Infinity- ja 3D-Win-maastomittausohjelmistot sekä GNSS-paikannin.

Toivomme, että hakijalla on kokemusta em. ohjelmistoista ja paikannuskalustosta. Kokemus kunnallisteknisten työmaiden ja urakkakohteiden maastomittauksista sekä AutoCAD-ohjelmistosta katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tietoteknistä osaamista, hyviä yhteistyötaitoja ja halua oppia uutta. B-luokan ajokortti on ehdoton edellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ on määräaikainen. Työ alkaa 13.5.2024 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyy 30.8.2024. Palkkaus ja työehdot määräytyvät kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti.

Hakemus pyydetään toimittamaan sähköpostilla osoitteeseen minna.makinen@nokianvesi.fi viimeistään sunnuntaina 17.3.2024. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja työstä antaa arkisin klo 7.30–14.30 paikkatietokäsittelijä Juhani Hernesniemi, puh. 040 140 4209.