Haemme vesihuoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen

Nokian Vesi Oy on Pirkanmaalla toimiva Nokian kaupungin omistama vesihuoltolaitos. Asukkaita toiminta-alueellamme on yli 30 000 ja työntekijöitä meillä on 35. Nyt haemme vakituiseen työsuhteeseen

Vesihuoltoasentajaa

Vesihuoltoasentajan työnkuva sisältää monipuolisesti vesihuollon kunnossapidon tehtäviä. Tulevaisuudessa työhön sisältyy myös varallaoloa, josta maksetaan erillinen korvaus.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, muuta soveltuvaa koulutusta tai kokemusta infra-alalta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää omatoimisuutta, hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä halua oppia uutta.

Kokemus vesihuoltoverkostoista, johtokartoista ja maanrakennuksesta katsotaan eduksi. B-luokan ajokortti on ehdoton edellytys tehtävän hoitamiseen, C-ajokortti luetaan eduksi.

Työ on kokoaikainen ja työaika 38,25 h/viikko. Palkkaus ja työehdot määräytyvät kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti. Koeaika on 6 kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valittavan on esitettävä ennen työsuhteen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan Nokian Vesi Oy:n työterveyshuollon kautta.

Nokian Vesi Oy tarjoaa työntekijöilleen Smartum-etuja, laajan työterveyshuollon, puhelinedun ja polkupyöräedun.

Hakemus pyydetään toimittamaan sähköpostilla osoitteeseen minna.makinen@nokianvesi.fi viimeistään lauantaina 30.9.2023.

Lisätietoja työstä antaa arkisin klo 7.30–14.30 vesihuoltopäällikkö Minna Mäkinen, puh. 040 779 9214.